Life in Space bringer det ydre rum til København 

Ruminteressede og astronautaspiranter i alle aldre kan se frem til en unik oplevelse for livet, når den internationalt anerkendte rumudstilling Life in Space tager ophold i Bella Center fra 1. november 2024. Det er samtidig første gang udstillingen lander i Nordeuropa.

Det ydre rum har altid været en fascinerende størrelse for børn såvel som voksne, og den fascination bliver bragt til live dette efterår i København, når den interaktive rumudstilling Life in Space, skabt af italienske Hereleb, inviterer besøgende til en uforglemmelig dag langt fra jordens overflade.

Med over fire millioner besøgende i den omfattende udstilling, der har besøgt mere end 10 lande i Afrika, Europa og Asien, er der ikke så lidt at se frem til, når Life in Space aflægger sit første besøg nogensinde i Nordeuropa.

Life in Space er en totaloplevelse, hvor besøgende på egen krop får lov at mærke, hvad det vil sige at befinde sig i rummet. Blandt oplevelserne vil gæsterne blive taget med ind i den Internationale Rumstation (ISS) gennem en 200 m2 VR-platform, som er den eneste i verden af sin slags. Derudover kan man opleve de svimlende rotationer, som astronauter udsættes for i multiaksesimulatoren, adrenalinsuset ved at lande en rumfærge, blive F18-pilot for en dag i den realistiske flysimulator og genopleve spændingen fra Apollo-missionen på verdenshistoriens første 100 m2 VR-univers. De yngste kan lege med computerspil baseret på ESA’s teknologi på touchskærme.

Udstillingen er en unik mulighed for at opleve rumforskningens fascinerende verden på nært hold, gennem en kombination af interaktive oplevelser, uddannelsesmæssige ressourcer og historiske perspektiver. Life in Space giver en dybdegående forståelse af menneskets rejse ud i rummet og de udfordringer og muligheder, der ligger forude, samtidig med at den sætter fokus på global opvarmning og miljømæssige udfordringer. Life in Space er mere end en udstilling - det er en invitation til at drømme stort og blive en del af rumforskningens fremtid.

For yderligere info, akkreditering eller brug af fotos, bedes man rette henvendelse til presseansvarlig Cillian Murphy på cm@justplay.dk. For henvendelser vedr. strategisk samarbejde, erhvervspakker og andre former for samarbejde kontakt Steen Leth-Jørgensen på steen@justplay.dk



Næste
Næste

Kina indtager EM i fodbold: »Det er et wakeup call«